Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Με την ευχή του Α.Σ. στην Λαμία ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την «τριπλέτα» αναμετρήσεών του στην επαρχία που επί της ουσίας προσφερόταν στο να του χορηγήσει το κάτι παραπάνω βαθμολογικά ολοκληρώνει σήμερα (03.03) ο ΠΑΟΚ μετά τις εκτός έδρας εξόδους του σε Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Σέρρες με Πανσερραϊκό καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τη Λαμία στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κατ’ επέκταση της τελευταίας «στροφής» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Υπολογίζοντας εκ νέου στις επιστροφές των Ράχμαν Μπάμπα μετά από περίπου 10 ημέρες και στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει έξτρα πολύτιμες λύσεις στα «χέρια» του και ενόψει συνέχειας.

Αφορμή δοθείσης από την εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως είθισται έδωσε το σύνθημα νίκης στο αγωνιστικό τμήμα επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Για την 26η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Λαμία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 19:30, την τοπική ομάδα.

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει με ακόμα περισσότερη ψυχολογία σε μία κρίσιμη περίοδο, με αγώνες τόσο στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όσο και στην Ευρώπη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport2HD.

«Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ροντινέι: «Στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα»

Για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ αναφέρε...

Στην ίδια κατηγορία