Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Προετοιμασία για ΑΕΚ εν αναμονή επιστροφών

Δημοφιλή

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Κάποιοι από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής, ενώ άλλοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Το περασμένο Σάββατο (25/3) η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Φαρούλ Κονστάντζα, κερδίζοντας με 3-0.

Πρόβλημα στην άμυνα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, αφού νοκ άουτ βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ιβάν Νέσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος νωρίτερα, διότι είχε ενοχλήσεις.

Το θετικό είναι πως ο 19χρονος στόπερ έκανε εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές» και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έχει ξεκινήσει από τις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.


Τελευταία νέα

Μόνο αλήθειες από τον Σαρανταλήθεια: Αν ήταν να βάζουμε εμείς τα λεφτά, τι θέλαμε τον Ιβάν;

* Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες! * Το ποδόσφαιρο κάνει κουφούς να ακούσουν φίλοι μου και αριστερούς να ψηφίσουν Αντώναρο… * Το...

Στην ίδια κατηγορία