Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρέλεβιτς: «Σημαντικό ότι διεκδικεί όλα τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για το επίπεδο του πρωταθλήματος μίλησε ο θρύλος του μπασκετικού Δικεφάλου, και πρώην πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πλέον παρακολουθώ την ομάδα μου, ως φίλαθλος. Πλέον είναι πιο ήρεμα, αλλά όταν έχεις περάσει από όλες τις θέσεις, το βλέπεις διαφορετικά. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, από την τρίτη θέση και κάτω, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Έχει ενδιαφέρον. Όποιος αγαπάει το άθλημα καταλαβαίνει ότι υπάρχει ποιότητα, και πολλά καλά παιχνίδια, που όμως δεν κρίνουν τον πρωταθλητή. Μόνο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Το πρωτάθλημα θα φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας, όταν ο πρωταθλητής θα χάσει και τρία παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Να μπορούν να ελπίζουν κι οι άλλες οι ομάδες».

«Είναι μια καινούρια ομάδα που έχει πιάσει γρήγορα καλά επίπεδα απόδοσης. Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνατότητες από την αρχή, ακόμα κι αν είσαι ο πιο έμπειρος προπονητής. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες και δείχνει πως μπορεί να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, κάποια παιχνίδια θα τα κερδίσεις, κάποια θα τα χάσεις».


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία