Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Νικητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η τοξικότητα»

Δημοφιλή

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ Β με την ΑΕΛ παραχώρησε δηλώσεις ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχία της Εθνικής Νέων η οποία αποτελείται από πάρα πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν θεωρήσουμε νικητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη μεγάλη τοξικότητα, ευτυχώς στον αντίποδα υπάρχει το πρότζεκτ των Β’ ομάδων, το οποίο είναι ό,τι πιο καινοτόμο έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β, τόσο για την παραγωγική διαδικασία μας όσο και για την αναβάθμιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για την επιτυχία της Εθνικής Νέων η οποία αποτελείται από πάρα πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Πράγματι είναι πολύ ευχάριστο για εμάς και είναι εύηχο στα αυτιά μας. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Η δική μας φιλοσοφία είναι να προετοιμάσουμε τα ταλέντα που εντοπίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές και να κλείσουμε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και στο επαγγελματικό».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία