Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β πάλεψε, αλλά ο Βάτσιος είχε άλλη γνώμη

Δημοφιλή

Την Παρασκευή (31/3) ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την ήττα στην Λάρισα από την ΑΕΛ με 3-2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παπαγεωργίου βρήκε τον Μάριο Όγμποε μέσα στην περιοχή και αυτός έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Νινούα έβγαλε μία σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή, ο Σαλούκος στην έξοδο του βρήκε τον Χατζηστραβό, με τον διαιτητή Βάτσιο να δείχνει το σημείο της άσπρης βούλας

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ανέλαβε την εκτέλεσε και ευστόχησε από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε ένα φάουλ, βρίσκοντας τον Όγμποε που πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου.

Ο Δικέφαλος δεν πτοήθηκε και στο 27′ βρήκε για δεύτερη φορά το γκολ της ισοφάρισης. Ο Πανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας, στην συνέχεια βρήκε τον Μπράντονιτς ο οποίος από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το 2-2.

Στο 84ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να γυρίσουν το ματς καθώς κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκορντεζιάνι δεν κατάφερε να στείλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο κίπερ της ΑΕΛ απέκρουσε την μπάλα.

Οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Βάτσιο να βλέπει πέναλτι σε προσπάθεια του  Παναγιώτου να διώξει, με τον Όγμποε να το εκμεταλλεύεται και να σκοράρει στο 88′, για να κάνει το 3-2 και το χατ τρικ, και να υποχρεώνει τους «ασπρόμαυρους» σε μια ήττα που δεν άξιζαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59′ Μαυρίας), Νίνο (55′ Πεντρόσο), Όγκμποε

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας)


Τελευταία νέα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο! (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία