Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πουλάει εισιτήρια για… Τούμπα η Λέφσκι

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς του αγώνα της Τούμπας κινείται η Λέφσκι Σόφιας, μετά τη νίκη με 2-0 στη Βουλγαρία, για τον πρώτο αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λέφσκι στο Facebook, θα διατεθούν εικονικά εισιτήρια για την επικείμενη αναμέτρηση στην Τούμπα!

Τα εν λόγω εικονικά εισιτήρια θα διατεθούν για ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, όπως αναφέρει η βουλγαρική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μετά την απίστευτη «γαλάζια» βραδιά και τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, η Λέφσκι πηγαίνει στο γήπεδο της Τούμπας στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του UEFA Europa Conference League.

Οι μπλε φίλαθλοι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να δείξουν την ανεπιφύλακτη υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, με κάθε φίλαθλο να υποστηρίζει τον σύλλογο αγοράζοντας ένα εικονικό εισιτήριο για τον αγώνα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 λέβα (περίπου πέντε ευρώ) και η αγορά του εγγυάται τόσο ηθική όσο και οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία