Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πόσες χαρές χωρούν σε μια σεζόν;

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν στην κορυφή της Super League, ενώ παράλληλα κατάκτησε αήττητος την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο του UEFA Europa Conference League, σφραγίζοντας το εισιτήριο του στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος πέρασε ένα πιεστικό καλοκαίρι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καλείται να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους, για να είναι ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, ενώ ταυτόχρονα σχεδίαζε την ομάδα για την νέα σεζόν. Ο στόχος επετεύχθη με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Χαρτς στην Τούμπα, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παίρνει την πρώτη δόση χαράς με την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη.

Δυο μήνες μετά οι ασπρόμαυροι αντιμετωπίζουν στο «Γ.Καραισκάκης» τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λίγες μέρες νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη χειρότερη έως τώρα εμφάνιση του στην OPAP Arena και ο κόσμος περιμένει μια αντίδραση. Στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού ο φωτεινός πίνακας γράφει 0-4 για τον ΠΑΟΚ, σε μια σαρωτική εμφάνιση που οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας θα θυμούνται για πάντα.

Από αυτό το παιχνίδι και έπειτα ο Δικέφαλος ξεκινά ένα αήττητο σερί και όλα τα φώτα πέφτουν στο παιχνίδι της Φρανκφούρτης κόντρα στην Άιντραχτ. Σε εκείνο το ματς, ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δυο αποτελέσματα καθώς εάν έφευγε αλώβητος θα μπορούσε με νίκη κόντρα στην Ελσίνκι να πάρει την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο. Με τα γκολ όμως των Τόμας Κετζιόρα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη, σφράγισε την πρώτη θέση στον όμιλο και έκανε την Ευρώπη να παραμιλά.

Φτάνοντας στο σήμερα, η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αήττητη σε 10 παιχνίδια με 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε κάθε ματς φιλοδωρεί τον αντίπαλο με 3-4, ακόμα και με 6 γκολ!Ακόμα και με σημαντικές απουσίες το γκρουπ μένει ανεπηρέαστο και πιάνει υψηλές επιδόσεις.

Αλήθεια πόσες ωραίες στιγμές έχει χαρίσει αυτή η ομάδα στα μισά της αγωνιστικής περιόδου; Οι δυο νίκες απέναντι στην Άιντραχτ, η ανατροπή στο Αμπερντίν και η παράσταση στο Φάληρο και πολλές ακόμη που μπορούν να έρθουν στο μέλλον. Πόσες χαρές χωρούν σε μια σεζόν;


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία