Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και οι άλλοι

Δημοφιλή

Με το πρώτο μισό της σεζόν 2023/24 να έχει ολοκληρωθεί, είναι μια καλή στιγμή να ρίξουμε μια μάτια στους αριθμούς του Ντομινίκ Κοτάρσκι και να τους συγκρίνουμε με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης γκολκίπερ έχει αγωνιστεί τα περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους τέσσερις πορτιέρε, αφού δεν έχει χάσει λεπτό από την φετινή Super League.

Στην πρώτη κατηγορία, που αφορά το πόσες πάσες έχουν επιχειρήσει στα λεπτά που αγωνίστηκαν οι πέντε τερματοφύλακες, ο Κοτάρσκι παίρνει την πρωτιά με 423 πάσες, χαρακτηριστικό του ποσό συνεισφέρει στο παιχνίδι του Δικεφάλου. Όσον αφορά το ποσοστό ευστοχίας, κορυφαίος είναι ο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού με 80,97%, ενώ ο κιπερ του ΠΑΟΚ είναι λίγο πίσω με ποσοστό 80,38%.

Προχωρώντας στην επόμενη κατηγορία που έχει να κάνει με τις μακρινές πάσες που επιχειρούν οι τερματοφύλακες, βρίσκουμε στην κορυφή τον Κουέστα του Άρη με 179 μακρινές πάσες, με τον Κοτάρσκι να έχει τις δεύτερες περισσότερες (138). Πιο εύστοχος σε αυτό το κομμάτι είναι ξανά ο Μπρινιόλι με ποσοστό 50,52%.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει τα ηνία στα clean sheets, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 παιχνίδια.

Τα λιγότερα γκολ έχει δεχθεί ο Στάνκοβιτς της ΑΕΚ (7), όμως μαζί με τον Μπρινιόλι είναι από τους τερματοφύλακες που έχουν αγωνιστεί λιγότερο στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο κεφάλαιο αποκρούσεις, ο Κοτάρσκι έχει πραγματοποιήσει 40 επεμβάσεις, με τις 18 από αυτές να γίνονται μέσα στην περιοχή, με ποσοστό 78,43% Υπενθυμίζουμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα εάν και οι πέντε τερματοφύλακες είχαν ισάριθμα παιχνίδια.

 Παρακάτω τα νούμερα των πέντε τερματοφυλάκων:


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία