Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πώς δελέασε η Μίντιλαντ τον Ινγκασον

Δημοφιλή

H Mίντιλαντ δελεάζει τον Ινγκασον με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα, ενώ στις παροχές που του δίνουν μεταξύ άλλων εμπεριέχεται και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά και ένας γενικότερα ηγετικός ρόλος εντός της ομάδας.

Σαφώς όλα αυτά έκαναν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και κάπτεν των «ασπρόμαυρων» να γοητευθεί ιδιαίτερα, καθώς ένιωσε πως οι Δανοί τον θεωρούν έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή στο ευρωπαϊκό στερέωμα, αλλά και πως ήδη τον εμπιστεύονται χωρίς καν να έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Μάλιστα, η Μίντιλαντ για να τον δελεάσει έβαλε στο… παιχνίδι και το νεόκτιστο προπονητικό της κέντρο. Οι Δανοί το… εγκαινίασαν στις 27/6 και έστειλαν ολόκληρη παρουσίαση στον Ίνγκι Ίνγκασον, προκειμένου να του δείξουν πως έχουν ένα μεγάλο πλάνο για τον σύλλογο και πως είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα την επόμενη πενταετία, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως του ανέφεραν είχαν εντυπωσιαστεί μαζί του τη σεζόν που ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι την φάση των 8 του Europa Conference League και εκεί ήταν η πρώτη φορά που τους έκανε το… κλικ.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία