Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πολύτιμη πρόκριση με την υπογραφή της Γιαννακά

Δημοφιλή

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Γήπεδο Νέων Επιβατών τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 1-0, με την Γιαννακά να πετυχαίνει στο 117ο λεπτό το «χρυσό» γκολ για τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες!

Την πρώτη μεγάλη στιγμή του ντέρμπι την είχε ο Δικέφαλος με την Βαρδαλή να βρίσκει την Χέλμβαλ μέσα στην περιοχή στο πέμπτο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τα Τρίκαλα ή τον ΟΦΗ, ζευγάρι το οποίο αγωνίζεται αύριο (25/4) στις 12:00 σε νοκ-άουτ παιχνίδι εκτός έδρας.

Στο έβδομο λεπτό, η Βαρδαλή βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού έκανε μια ντρίπλα, ανατράπηκε πεντακάθαρα, όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε το σημείο του πέναλτι, σε μία φάση που φαίνεται να είναι πεντακάθαρη η ανατροπή. Λίγα λεπτά αργότερα η Βαρδαλή μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως η αρχηγός του Δικεφάλου δεν κατάφερε να νικήσει την Γιαννακούλη, η οποία μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 20ό λεπτό η Μήτκου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η Γκούνη πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 43′ ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη του καλή στιγμή, με την Χαμαλίδου να σουτάρει από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι της Νόιχαους, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στο 49′ ο ΠΑΟΚ Morris έχασε τεράστια ευκαιρία, με την Γιαννακά να κάνει την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα η Χέλμβαλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 58′ η Χέλμβαλ κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό, όμως η Γιαννακούλη έδιωξε με υπερένταση στην κλειστή της γωνία σε κόρνερ.

Στο 70ό λεπτό η Μήτκου σέντραρε από τα αριστερά, η Παπαδοπούλου έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως δεν είχε πολύ δύναμη και η Γιαννακούλη μπλόκαρε σταθερά. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ που θα του δώσει την πρόκριση, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο 96′ ο ΠΑΟΚ Morris διαμαρτυρήθηκε ξανά για πέναλτι, με την Στράντζαλη να δέχεται δυνατό σπρώξιμο από πίσω, η μέσος του Δικεφάλου έπεσε, όμως ο διαιτητής έδειξε και πάλι «παίζεται». Τρία λεπτά μετά, η Μήτκου γέμισε στη μεγάλη περιοχή, η Χαλατσογιάννη έκανε την κεφαλιά, όμως η Γιαννακούλη μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Η παράταση κυλούσε και όλα έδειχναν πως θα πάμε στα πέναλτι, όμως η Γιαννακά είχε αντίθετη άποψη. Η παίκτρια του Δικεφάλου παρέλαβε την εξαιρετική διαγώνια μπαλιά της Μήτκου, έκανε ντρίμπλα αλά Ζαγοράκης-Λιζαραζού έφερε την μπάλα στο αριστερό, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι της Νεφρού και κατέληξε στο βάθος της εστίας των «πρασίνων».

Το «χρυσό» γκολ της Γιαννακά ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να περιμένει τον νικητή του Τρίκαλα-ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ Morris – Παναθηναϊκός: 1-0

Το γκολ: Γιαννακά 117′

Ημίχρονο: 0-0

Σκορ στα 90 λεπτά: 0-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για...

Στην ίδια κατηγορία