Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Πολύ ΠΑΟΚ και στο EURO U21

Δημοφιλή

Παιχνίδι έχει η Εθνική Ελπίδων σήμερα (13/10, 17:00), η οποία αντιμετωπίζει την Κροατία στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» των προκριματικών για το EURO 2025. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με Πορτογαλία, Νησιά Φερόε, Ανδόρρα, Λευκορωσία και Κροατία.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι δεύτερο με τέσσερις βαθμούς και στο -2 από τους Πορτογάλους. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ελλάδας ήρθαν ισόπαλοι στην πρεμιέρα με τη Λευκορωσία, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη επικράτησαν επί της Ανδόρρας με 0-1.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Παναγιώτου, Δημήτρη Τσοπούρογλου και Αργύρη Δαρέλα. Επιπροσθέτως, στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Ερμής Σελιμάι, με την Εθνική Αλβανίας U21.

H Αλβανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φινλανδία στο Veritas Stadium στην πόλη Τούρκου. Οι νεαροί Αλβανοί είναι αήττητοι στον πέμπτο όμιλο, έχοντας κάνει το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί πως η U21 της Αλβανίας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Ελβετία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Φινλανδία και Αρμενία.


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία