Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πολύ εύστοχη η Καρδίτσα, συμπεράσματα για Λυκογιάννη

Δημοφιλή

Προτελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας είχε σήμερα (24/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ταξίδεψε στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Δεν παρουσιάστηκε καλή αμυντικά η ομάδα του Λυκογιάννη, ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα με 87-70 στην Καρδίτσα.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον Δικέφαλο, ο οποίος αμυντικά ήταν κάκιστος, δεχόμενος 34 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο! Η Καρδίτσα ήταν «άψογη» στο περιφερειακό σουτ, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.

Σαφώς βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη περίοδο του αγώνα, ωστόσο η διαφορά είχε ξεφύγει, λόγω της αμυντική ανισορροπίας στο πρώτο μέρος. Η Καρδίτσα είχε 11 εύστοχα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» είχαν μόλις δύο! Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το… βαρύ 54-39, καλούμενος να κάνει υπέρβαση στη συνέχεια, ώστε να καλύψει την μεγάλη διαφορά.

«Έσφιξε» αμυντικά ο Δικέφαλος, προσπαθώντας να περιορίσει τα τρίποντα των γηπεδούχων. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη σκόραρε 17 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, με το σκορ να είναι 72-56 στο φινάλε του τρίτου μέρους.

Η ήττα δεν αποφεύχθηκε για τους «ασπρόμαυρους», με τον Δικέφαλο να χάνει τελικώς με 87-70. στην Καρδίτσα. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το «ραντεβού» τους για την ερχόμενη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο Παλατάκι την ομάδα της Καρδίτσας.

Τα δεκάλεπτα: 34-17, 54-39, 72-56, 87-70


Τελευταία νέα

Καστορίνα: «Απέδειξαν την ποιότητα τους Κωνσταντέλιας- Κουλιεράκης!»

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την φορμαρισμένη Κλαμπ Μπριζ να...

Στην ίδια κατηγορία