Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεύτερη νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Handball Premier ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο κλειστό της Μίκρας την Δράμα, της οποίας και επιβλήθηκε με 32-20, κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα με δύο νίκες στην έδρα του.

Ο Δικέφαλος μπήκε έχοντας το… πόδι στο γκάζι και με εκφραστές τους Λαδάκη και Τζωρτζίνη στην επίθεση, αλλά και με τις πολύ σημαντικές αποκρούσεις του Μοϊσίλοφ, τον έφεραν μπροστά στο σκορ με 7-2 στο 15ο λεπτό. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και πήγε μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα με 15-9.

Με ορμή μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παίρνοντας προβάδισμα με 10 τέρματα στο 38′ και συγκεκριμένα με 20-10. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Δικέφαλο να έχει το προβάδισμα των δέκα τερμάτων δέκα λεπτά πριν το φινάλε (27-17) και πήρε τη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 32-20.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τους «ασπρόμαυρους» είναι πως στα τελευταία λεπτά και με τον αγώνα να κυλά όπως πρέπει για τον Δικέφαλο, ο Παναγιώτης Γούσιος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά των ακαδημιών της ομάδας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/10) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα, με τον Δικέφαλο να έχει στόχο το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.


Τελευταία νέα

Μπέος: «Ανοίξτε το κινητό του Γκορτσίλα…»

Με νέα του ανάρτηση στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να «ανοίξουν» το τηλέφωνο του διαιτητή, Ευστάθιου Γκορτσίλα,...

Στην ίδια κατηγορία