Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Επικράτησε της Καστοριάς ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Συνέχεια στην προετοιμασία του με φιλική αναμέτρηση στην Καστοριά έδωσε ο ΠΑΟΚ Β και επικράτησε άνετα με 0-2, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στη, νεοφώτιστη στη Γ Εθνική, τοπική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυνατά στο φιλικό παιχνίδι με την Καστοριά και πήρε από νωρίς τον πρώτο λόγο της αναμέτρησης, πιέζοντας τους γηπεδούχους για να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.

Η εικόνα της αναμέτρησης στο πρώτο ένα τέταρτο ήταν αυτή, με τους «ασπρόμαυρους» να αναζητούν τους διαδρόμους στα πέριξ της περιοχής των γηπεδούχων, που άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα καρέ της ομάδας του Γκαρσία από εκείνο το σημείο και έπειτα, χωρίς να απειλούν ωστόσο ιδιαίτερα την εστία του Μάροβιτς.

Μετά από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Δικέφαλος κατάφερε τελικώς να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος μια στημένη μπάλα. Στο 34′ ο Γκορντεζιάνι ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καστοριάς, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τη δεύτερη ομάδα του Δικέφαλου να οδηγείται στα αποδυτήρια προηγούμενη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος μπήκε με… φόρα και μάλιστα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, μόλις από το 47′, με ένα εξαιρετικό πλασέ του Μελετίδη στο απέναντι «Γ». Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, και συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ, παρά το «ασφαλές» προβάδισμα που είχαν χτίσει. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν μια διάθεση να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέσουν για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο να απορροφούν την πίεση, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Τόζο, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης, Ταρέλι, Σαββόπουλος.

ΠΑΟΚ Β: Μάροβιτς (46′ Τσιόπτσης), Μανωλιούδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (64′ Γρόσδης), Χατζηστραβός, Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι (46′ Κουλούρης), Σπυρίδης, Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).


Τελευταία νέα

Έγινε κι αυτό! Ο Ντέμης είπε καλή κουβέντα για ΠΑΟΚ

Το δικό του σχόλιο για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και τη συνολική πορεία του Δικεφάλου στην Super League, έκανε ο...

Στην ίδια κατηγορία