Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πολύ δύσκολα θα πάει στην Ρεάλ από τώρα ο Μπαπέ

Δημοφιλή

Το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να τον αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε μεν ότι δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι Παριζιάνοι, αν δεν τον μεταπείσουν, θέλουν να τον πουλήσουν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος, αλλά και που να πάει; Εννοείται ότι ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» θα τον υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες, ωστόσο δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο Εμπαπέ θα λάβει 240 εκατομμύρια ευρώ αν τηρήσει το συμβόλαιό του με την Παρί, κάτι που σημαίνει ότι αν φύγει τώρα θα πρέπει η ομάδα στην οποία θα πάει να του καλύψει αυτό το ποσό, το οποίο δεν θέλει να χάσει. Και το ρεπορτάζ αναφέρει πως η «βασίλισσα» δεν προτίθεται να… αποζημιώσει τον Εμπαπέ, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την απόκτησή του τώρα.


Τελευταία νέα

Μέσα για Ολυμπιακό ο Σάστρε

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό τους, επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Ζόαν Σάστρε να...

Στην ίδια κατηγορία