Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Εβδομάδα που θα κρίνει πολλά

Δημοφιλή

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα ξημερώνει για τον ΠΑΟΚ, αφού θα κριθούν πολλά και στην ενίσχυση του συνόλου με παίκτες που αναμένεται να έρθουν, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στην υπόθεση του Ίνγκι Ίνγκασον. Αύριο (3/7) ο Δικέφαλος θα… πετάξει για την Ολλανδία, όπου στο Τέχελεν θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει μαζί του 29 ποδοσφαιριστές γι’ αυτές τις δύο εβδομάδες. Το πόσοι από αυτούς τους συγκεκριμένους 29 όμως θα μείνουν ίδιοι μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά άγνωστό.

Στο μέτωπο των πιθανών αποχωρήσεων φυσικά ξεχωρίζει το όνομα του Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός αναμένεται να συναντήσει την ομάδα στην Ολλανδία μια μέρα μετά από τους υπόλοιπους, αφού θα ταξιδέψει για το Τέχελεν την Τρίτη (4/7).

Η Μίντιλαντ τον θέλει πολύ, ο Ίνγκασον καλοβλέπει την μετακίνησή του εκεί και αναμένονται εξελίξεις, είτε για την παραμονή του Ισλανδού, είτε όχι. Στο μέτωπο των μεταγραφών, όπως όλα δείχνουν οι Σαματά και Μπάμπα θα είναι οι πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στην Ολλανδία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Εξελίξεις αναμένονται και με τους δύο μέσους που μιλά ο Δικέφαλος, που προσπαθεί να τους πείσει να έρθουν στην Τούμπα, ενώ πάντα στο τραπέζι, υπάρχει πάντα και το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και είναι αναγκαίο πλέον, έστω τα περισσότερα να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα, αλλιώς ο κλοιός θα σφίξει κι άλλο…

Θυμηθείτε παρακάτω την αποστολή για το Τέχελεν:

Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ , Ρικάρντο, Κανίς, Π. Τζίμας, Βρακάς, Αν. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία