Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πολβάρα: «Δεν σταματάμε να πιστεύουμε»

Δημοφιλή

Ο Ντάντε Πολβάρα, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, σημειώνοντας πως υπάρχει ακόμα πίστη στην ομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ντάντε Πολβάρα:

Για το γκολ που έβαλε στο πρώτο ματς και αν πιστεύει ότι θα σκοράρει και στο δεύτερο αγώνα: «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα το γκολ που έβαλα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν πήραμε τίποτα από το ματς στο φινάλε. Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε ματς, τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά ειδικά όταν παίζουμε στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από όσες παίζουμε στην Σκωτία, που της αρέσει να κρατάει την μπάλα».

Αν έχει εμπιστοσύνη πλέον μετά την νίκη με την Χιμπέρνιαν: «Έχουμε καλή ψυχολογία μετά την νίκη, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Μας ανέβασε το γεγονός ότι περάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ, ωστόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα άλλο ματς και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το αν πιστεύει ότι αν μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα: «Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στην Ευρώπη, είχαμε ένα πολύ σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα στην Σκωτία. Είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα και ξέρουμε ότι μπορούμε να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και αφού είμαστε μαθηματικά μέσα στο κόλπο δεν σταματάμε να πιστεύουμε».

Για την ατμόσφαιρα στην Τουμπα: «Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο το έχουμε ζήσει. Ακόμα και στην Σκωτία έχουμε ζήσει τοξικές ατμόσφαιρες. Είναι ένας λόγος να παίζεις ποδόσφαιρο τέτοιες ατμόσφαιρες και η αλήθεια είναι οτι ανυπομονούμε να ζήσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι σε ένα θερμό κοινό».

Για το περιστατικό με τον Ντέβλιν και τον πανηγυρισμό του προκλητικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια. Τα αγόρια είναι πάντα… αγόρια. Υπάρχει πάθος και στις δυο ομάδες, τόσο στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους. Κατά την διάρκεια των αγώνων τα νεύρα είναι τεντωμένα και πολλά μπορούν να συμβούν».


Τελευταία νέα

Έβριζαν την νεκρή μητέρα του Ιβάν Σαββίδη εν χορώ!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 30′ στο Χαριλάου, με τον Μπράντον Τόμας να εκμεταλλεύεται την άψογη ατομική ενέργεια και την...

Στην ίδια κατηγορία