Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κάνει πίσω η Ρεάλ για Εμπαπέ!

Δημοφιλή

Ανατροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ αποκαλύπτει η ισπανική εκπομπή «Carrusel», που υποστηρίζει πως η Ρεάλ αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται να κινηθούν το καλοκαίρι για τον 24χρονο επιθετικό, ακόμα κι αν ο τελευταίος αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί που εκπνέει σε μερικούς μήνες.

Οι λόγοι πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση είναι κυρίως οικονομικοί και αθλητικοί, μιας και στη Μαδρίτη προβληματίζονται από τον γιγαντιαίο μισθό αλλά και το μπόνους υπογραφής που απαιτεί ο Εμπαπέ.

Επιπλέον οι Μερένχες εστιάζουν σε μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών όπως οι Μπέλινγχαμ, Καμαβινγκά και Έντρικ, τη στιγμή που ο Γάλλος την επόμενη σεζόν θα κλείσει τα 26 του χρόνια.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανάγκασαν τη Ρεάλ να τερματίσει την πολυετή καταδίωξη του Κιλιάν Εμπαπέ, σε ένα σενάριο που έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την επίσημη διάψευση από πλευράς Βασίλισσας για φερόμενες επαφές που διατηρούσε με τον επιθετικό της Παρί.


Τελευταία νέα

«Πετάει» φέτος ο Κουλιεράκης

Θεαματική ήταν η αγωνιστική βελτίωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη την φετινή σεζόν, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να είναι καθοριστικός...

Στην ίδια κατηγορία