Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έπνιξε» το Περιστέρι στο Ποσειδώνιο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Γ.Σ. Περιστερίου με 13-8, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, πετυχαίνοντας τρία σερί γκολ, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε 3-1. Ο ΠΑΟΚ με τις Νιαρχάκου και Μπικου έκανε το 5-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Μπίκου άνοιξε και άλλο την διαφορά, σε 6-1, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε 6-3. Η Γραικού πέτυχε γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το 7-3, το οποίο ήταν και τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος πέτυχε πρώτος γκολ με τη Νιαρχάκου να κάνει το 8-3, και τις φιλοξενούμενες να απαντούν με δύο δικά τους τέρματα, μειώνοντας σε 8-5. Η Κοντονή έκανε το 9-5, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος με γκολ της Κοντονή έβαλε στέρεες… βάσεις νίκης, παίρνοντας σαφές προβάδισμα, 10-5. Στη συνέχεια, μπορεί το Περιστέρι να μείωσε στα τρία τέρματα, 11-8, ωστόσο με δύο γκολ της Μπίκου, ο Δικέφαλος «κλείδωσε» τη νίκη, κερδίζοντας με 13-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη , το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 15:30, κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Α1.

ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου: 13-8

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 2-2, 4-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 4, Παρασκευοπούλου , Φλώρου, Ταυριδου, Ντάσιου, Γραικού 2, Γιαμπασάκου , Φραγκιά , Ντόνα-Τσιάκα , Κοντονή 4, Νιαρχάκου 2, Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Χριστοφορίδου


Τελευταία νέα

Ξεκινά το πολυήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα Play off και περιμένει...

Στην ίδια κατηγορία