Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Η ΕΠΟ αποφάσισε… Ιανουάριο να διοργανώσει Κύπελλο!

Δημοφιλή

Μία νέα διοργάνωση μπαίνει στο καλεντάρι για τις «Μόνιμες Πρωταθλήτριες», καθώς επιστρέφει το Κύπελλο Ελλάδας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες των τριών κατηγοριών, ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στο θεσμό.

Το Κύπελλο θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις φάσεις, με την πρώτη να ξεκινά τον Φεβρουάριο και θα είναι με τη μορφή ομίλων. Θα δημιουργηθούν οκτώ όμιλοι και στην επόμενη φάση θα προκρίνεται ο πρώτος από κάθε γκρουπ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν τα προημιτελικά (νοκ άουτ παιχνίδια), τα ημιτελικά και ο τελικός.

Σε περίπτωση ομάδων διαφορετικών κατηγοριών, γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας, ενώ εάν είναι της ίδιας κατηγορίας, γηπεδούχος θα είναι είτε η ομάδα που είχε αγωνιστεί ως φιλοξενούμενη στον προηγούμενο γύρο, είτε θα διενεργείται κλήρωση (εάν και οι δύο ήταν αντίστοιχα γηπεδούχες ή φιλοξενούμενες).

Οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα ημέρα Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο θεσμός τους Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών είχε σταματήσει την τελευταία πενταετία, ωστόσο επιστρέφει και πάλι, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης, έχοντας έξι Κύπελλα στην τροπαιοθήκη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο τέλος θα μας βγάλουν και τρελούς…

Την έκπληξη της για το γεγονός ότι η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με...

Στην ίδια κατηγορία