Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Τρέχει» για Ολυμπιακό Τσαϊρέλης

Δημοφιλή

Στις νίκες επέστρεψε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος επικράτησε του Λαυρίου με 66-65 την περασμένη αγωνιστική της Basket League. Πλέον, ο Δικέφαλος επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τον αποκλεισμό του από το Basketball Champions League. Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα του Φώτη Τακιανού, η οποία θα βρεθεί στο ΣΕΦ αύριο βράδυ (27/1, 20:15) για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ένα καινούριο πρόσωπο βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, με τον Μαρκίς Τάουνς να πραγματοποιεί αύριο το ντεμπούτο του. Ο Αμερικανός-Δομινικανός γκαρντ έρχεται για να συμπληρώσει τις θέσεις των γκαρντ, εκεί όπου υπήρχε κενό, μετά την απομάκρυνση του Κένταλ Σμιθ.

Σήμερα (27/1) το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco με μία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ερωτηματικό παραμένει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση και χθες έκανε θεραπεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία