Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πλησιάζει η ώρα της… αποφοίτησης

Δημοφιλή

Ο κορμός της φετινής Κ-19 του ΠΑΟΚ αποτελούνταν από παίκτες γεννηθέντες το 2005. Δεν είναι λίγοι, όμως, κι οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004, για τους οποίους, λόγω ηλικιακών ορίων, η τρέχουσα περίοδος θα είναι κι η τελευταία παρουσίας τους στις υποδομές του Δικεφάλου.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς είχαν φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, όπως, παραδείγματος χάρη, είναι ο Θόδωρος Καλόγηρος, ο οποίος δεν έχει λείψει από κανένα παιχνίδι (βασικός σε δεκαεννέα ματς, αλλαγή στα άλλα πέντε), έχοντας στο ενεργητικό του τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Μάριος Σινανάι (φωτογραφία) και Αγγελος Ζίλο έχουν καταγράψει δεκαέξι και δεκατέσσερις συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Ζήσης Τσίκος, διεθνής με την εθνική νέων, μετράει δεκαεπτά παρουσίες με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Κύπριος κεντρικός χαφ Ανδρέας Αθανασίου έχει δεκαοχτώ συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ ένας άλλος μέσος, που αγωνίζεται στον άξονα, ο Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα σε έντεκα παιχνίδια (έχει σκοράρει δύο φορές).

Από τους άτυχους της σεζόν ήταν ο Μάριος Μπάμπουρας, ο οποίος πριν υποστεί ρήξη χιαστού τον περασμένο Οκτώβριο, είχε προλάβει να παίξει σε πέντε ματς (μία ασίστ). Οσο για τον Λουκά Μάρτο, μετράει έντεκα συμμετοχές (ένα γκολ, μία ασίστ).

 


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία