Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Β΄: Ο έλεγχος των «πρωτάρηδων»

Δημοφιλή

Δεν είναι και λίγοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β΄, που κάνουν φέτος τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ποιες είναι οι μέχρι τώρα επιδόσεις τους;

Τις περισσότερες συμμετοχές έχει καταγράψει ο Νίκος Σπυράκος, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία στα δεκαέξι από τα δεκαεννέα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου στο βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2, έστω κι αν στα μισά από αυτά αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον ΠΑΟΚ Β΄ ποδοσφαιριστής, που έχει βρεθεί τις περισσότερες φορές (έντεκα) στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, είναι ο Λευθέρης Τασιούρας. Οι συμμετοχές του θα ε ήταν ακόμη πιο πολλές αν δεν είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια εξαιτίας της θλάσης, που «κληρονόμησε» στα προ μηνός παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας νέων στην Ιρλανδία.

Ο Αργύρης Δαρέλας (φωτογραφία) μετράει δεκατέσσερις παρουσίες στο πρωτάθλημα, κι από αυτές οι εννέα στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ Β΄. Εννέα συμμετοχές στο αρχικό σχήμα (κι άλλες δύο προερχόμενος από τον πάγκο) μετράει ο Δημήτρης Κωττάς, ο οποίος στα δεκαοχτώ του χρόνια κερδίζει πολύτιμες εμπειρίες από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Κιτσάκης έχει καταγράψει συνολικά εννέα συμμετοχές στο ενεργητικό του, ενώ ο Δημήτρης Μοναστηρλής, που αγωνίζεται παράλληλα και με την Κ-19, έχει υπερασπιστεί μέχρι τώρα έξι φορές την εστία της δεύτερης ομάδας. Οσο για τον Ερμή Σελιμάι, που έκανε φέτος και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, έχει παίξει σε πέντε ματς του ΠΑΟΚ Β΄, ενώ μια συμμετοχή μετράει ο Μηνάς Βασιλειάδης. Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί σε οχτώ ματς από τον Πάμπλο Γκαρσία και πλέον λογίζεται ως παίκτης του ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Πέρα από τους παίκτες, που προέρχονται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, άλλοι δύο είναι πρωτοεμφανιζόμενοι φέτος στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δεκατρία παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2, και τον Γεωργιανό κεντρικό χαφ Νίκα Νινούα (δώδεκα συμμετοχές), ο οποίος, βέβαια, έχοντας θητεύσει και στην πρώτη ομάδα, βρήκε χώρο στη δεύτερη ομάδα μετά από δύο ανεπιτυχείς δανεισμούς σε Ανόρθωση και Λαμία.


Τελευταία νέα

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Μανιάν

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό, ανακοίνωσε σήμερα (29/4) η ιταλική ομάδα, ένας...

Στην ίδια κατηγορία