Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πήρε σημαντική απόφαση για τα διαρκείας ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του UEFA Europa Conference League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας αφουγκραστεί τον κόσμο της πήρε μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι δεν υπήρχε αυτή η πρόβλεψη, οι «ασπρόμαυροι» σεβόμενοι το κοινό τους και γνωρίζοντας πως έχασαν δύο μήνες αγώνων, λόγω του κλεισίματος των γηπέδων από τον αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση ως μέτρο καταπολέμησης της βίας, αποφάσισαν πως στον εντός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Όπως γίνεται κατανοητό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πήρε αυτή την απόφαση κατανοώντας την αδικία που υπέστησαν οι κάτοχοι διαρκείας. Βέβαια, όλα αυτά για τη ρεβάνς των ομάδων.

Όσον αφορά τον αγώνα της Πέμπτης 7/3 οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν στο Μάξιμιρ, καθώς υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, τόσο από την UEFA όσο και από τις αστυνομικές διευθύνσεις των δύο χωρών.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια τελευταία προπόνηση την Τετάρτη 6/7 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και έπειτα το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πετάξει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ζάγκρεμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Kαι τώρα φουλ για το τρεμπλ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας και πήρε την...

Στην ίδια κατηγορία