Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Έντονα τα μέτρα ασφαλείας στο Ντιναμό-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ξεκινούν εκ νέου κι ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League.

Οι δύο αναμετρήσεις αυτού του ζευγαριού θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, αφού η κροατική αστυνομία απαγόρευσε, για λόγους ασφαλείας, την μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ η UEFA έχει απαγορεύσει την παρουσία Κροατών, μετά τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και το συμβάν του 2010 όταν οι οπαδοί της Ντιναμό παραλίγο να κάψουν ζωντανούς όσους βρίσκονταν στο λεωφορείο που ακολουθούσε την αποστολή και μετέφερε φίλους των «ασπρόμαυρων».

Παρότι δεν θα υπάρχουν φίλοι του Δικεφάλου, η αστυνομία της Κροατίας αναμένεται να πάρει δρακόντεια μέτρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της «ασπρόμαυρης» αποστολής στο Ζάγκρεμπ.

Η παρουσία των δυνάμεων της αναμένεται να είναι έντονη, ενώ υπάρχει πλάνο ούτως ώστε η αποστολή, με όλους όσους τη συνοδεύουν, να αναχωρήσουν μαζί για το «Μάκσιμιρ», προκειμένου να μην κυκλοφορεί κανείς μόνος του στην πόλη, λίγο πριν την αναμέτρηση, για να μην συμβεί το παραμικρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαρούμενοι με την επιστροφή του Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ επέστρεψε μετά από καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με την είδηση αυτή να προκαλεί χαρά...

Στην ίδια κατηγορία