Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Όλο και πιο κοντά η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Off

Δημοφιλή

Στη Super League φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση να γίνει δεκτό το αίτημα του Πογιέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Off.

Αύριο στο συμβούλιο αλλά και στη Γενική Συνέλευση της Super League, οι εκπρόσωποι των ομάδων, αναμένεται να ψηφίσουν θετικά ως προς την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play off. Η πρεμιέρα των Play Out θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στη μάχη της για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro. Θυμίζουμε ότι στις 17/3 ήταν προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική και στις 21/3 είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός με το Καζακστάν.

Ο Πογιέτ, λοιπόν, θέλει τους διεθνείς στη διάθεσή του όσο πιο νωρίς γίνεται και στα γραφεία της Λίγκας έλεγαν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι των ομάδων ότι «πρόκειται για μια ιστορική στιγμή να βρεθεί η Εθνική και πάλι σε μια τελική φάση ύστερα από χρόνια». Έτσι, η λίγκα φαίνεται πως είναι θετική στην αναβολή και εκτός απροόπτου θα ψηφιστεί αύριο θετικά το αίτημα του Ουρουγουανού τεχνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ασύλληπτη ατομική επίδοση του Μπράντον Τόμας

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Όπως ανακοίνωσε η ερευνητική ομάδα εντός του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που ειδικεύεται στη στατιστική...

Στην ίδια κατηγορία