Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πήρε άριστα… δέκα ο Κωνσταντέλιας!

Δημοφιλή

Υπερδραστήριος στο δεύτερο μέρος της εκτός έδρας αναμετρησης με τον Ατρόμητο όταν ενεργοποιήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που αποτυπώνει διαρκώς πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, παίρνοντας φόρα και τα νούμερα… ανηφόρα από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Περιστεριώτες. Χωρίς να έχει ολοκληρώσει ακόμη το ρεπερτόριό του, σε ρόλο σόλο «εκτέλεσε» τον Τσιντώτα με μαγική ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Ένα γκολ που του εξασφάλισε διψήφιο αριθμό τερμάτων για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο μικρός «μάγος» του ΠΑΟΚ πέτυχε το πέμπτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει ακόμα τρία γκολ στην Ευρώπη, κι ακόμα δύο γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας, με έξι ασίστ, σε συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει όλα τα φόντα να φτάσει στο double- double και να «πιάσει» τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Έχοντας συστηθεί ελάχιστα την περσινή αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας μία μικρή γεύση του τι είναι ικανός να καταθέσει στο γήπεδο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός διάγει δύο πολύ διαφορετικές σεζόν. Από αλλαγή σε… καθιέρωση. «Μπορώ να κάνω άλλα χίλια πράγματα που θα φανούν στο μέλλον» επισημαίνει.

Στην παρούσα φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως χαρίζει απλόχερα μαγική «εσάνς» ποιότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα «κόσμημα» στα χέρια του ΠΑΟΚ που σηκώνει τη δική του διαχείριση και δεν επιδέχεται νόρμες, κανόνες. Αρκεί να πατήσει κανείς ένα στοπ στη φάση του 95΄ για να πει το αυθόρμητο… τι έκανε ο Ντέλιας; Γιατί το ποδόσφαιρο στιγματίζεται από στιγμές, εικόνες, ιαχές, συναίσθημα. Και στον ΠΑΟΚ όλα αυτά είναι πολύ έντονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Γιαννάκη (pics)

Αφορμή δοθείσης από τα γενέθλια που έχει τη σημερινή (28.04) μέρα ο πιστός φίλαθλός του, Γιαννάκης, ΚΑΕ και ΑΣ...

Στην ίδια κατηγορία