Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πήραν το 16ο και συνεχίζουν!

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του 16ου πρωταθλήματος. Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, ο Δικέφαλος νίκησε 2-0 τις Αβαντίδες Χαλκίδας στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στο 6΄, χάρη στην εκτέλεση φάουλ της Μήτκου. Τυπικά φιλοξενούμενος ο Δικέφαλος, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 86΄ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με θεαματικό γυριστό σουτ της Σπυριδωνίδου.

Για τις νικήτριες έπαιξαν οι Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Πίτσιου (59′ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη (73′ Δοϊρανλή), Πούλιου (83′ Βαρδαλή) και Σπυριδωνίδου.

Μεγάλη άτυχη του αγώνα ήταν η Στράντζαλη, που αποχώρησε εκτός γηπέδου με φορείο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, δείχνει να έχει πειραχτεί ο έσω πλάγιος ή ο μηνίσκος.

Στον αγώνα κατάταξης που προηγήθηκε ανάμεσα στις ομάδες που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στους δύο ομίλους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Λάρισα νίκησε 2-0 την Αγία Παρασκευή και πήρε την τρίτη θέση στη φετινή διοργάνωση.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ «εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 2021. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, το τεχνικό τιμ και τον Έφορο του τμήματος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή για την άξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, κατακτώντας το 16ο Πρωτάθλημα Ελλάδος και τον 22ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος, απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι οι Βασίλισσες του αθλήματος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το 89΄του πάει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Ο...

Στην ίδια κατηγορία