Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πέταξε σπόντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Οζντόεφ

Δημοφιλή

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και μίλησε για την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, την απαιτητική συνέχεια, αλλά και την ενότητα που υπάρχει εντός ομάδας και ο ίδιος συναντά για πρώτη φορά στην καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Μάλιστα, πέταξε και σπόντα για το ελληνικό πρωτάθλημα σημειώνοντας πως δεν τηρούν όλοι τους κανόνες.

Αναλυτικά:

Για τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ:

«Ήταν δυο εξίσου σημαντικές νίκες. Εξίσου σημαντικό είναι και το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά ακολουθεί μια περίοδος με πάρα πολλά συνεχόμενα και δύσκολα ντέρμπι. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό επιτελείο, διαχειριζόμαστε πολύ σωστά τα παιχνίδια, παίζουν όλοι οι παίκτες. Ας τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος με τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα κάνουμε μετά ένα ταμείο προς το τέλος του μήνα».

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος:

«Έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός πως είμαστε μια πολλή καλή και δεμένη ομάδα. Όλοι οι παίχτες που συμμετέχουν στην ομάδα παίζουν, παίρνουν αγωνιστικά λεπτά. Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο, είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συναντώ τόσο μεγάλη ενότητα. Οπότε θεωρώ πως αυτό είναι το μυστικό που ας έχει στην πρώτη θέση».

Για όσα κάνει στο γήπεδο και τον πανηγυρισμό του:

«Έχει να κάνει με το τι μου ζητάει ο προπονητής σε κάθε παιχνίδι. Προφανώς μου αρέσει να συμμετέχω στην επίθεση, αλλά έχει να κάνει με το τι θέλει ο προπονητής. Μπορεί να μου ζητήσει να είμαι πιο προσεκτικός σε κάποιο παιχνίδι, οπότε εμένα με ενδιαφέρει μόνο να παίζω για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Ο πανηγυρισμός μου είναι μια συμβολική κίνηση για να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου που έχουν ανάγκη».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Μας έχει δώσει κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες ο προπονητής για το τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, αλλά δεν θα επεκταθώ, θα το δούμε στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη ομάδα, γενικά έχω παρατηρήσει πως στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν. Ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είτε τηρώντας είτε όχι τους κανόνες. Κι αυτό το έχω διαπιστώσει στην Ελλάδα, ότι δεν αρέσει σε όλους να τηρούν τους κανόνες. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς, οπότε είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο...

Στην ίδια κατηγορία