Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πέρσι η Λαμία μάχονταν για τη σωτηρία, φέτος πάει για την υπέρβαση

Δημοφιλή

Ωριμότερη, σοφότερη κι έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος που ειδικότερα την περασμένη σεζόν την έφεραν στο χείλος του γκρεμού και τον υποβιβασμό, η αναγεννημένη Λαμία, εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη στη φετινή κούρσα της Super League.

Όταν στο περυσινό πρωτάθλημα φτάνεις στο σημείο να σου βγαίνει η ψυχή και να εξασφαλίζεις την σωτηρία κυριολεκτικά πάνω στο νήμα και στον «τελικό» κόντρα στον Ιωνικό στη Νεάπολη και φέτος έπειτα από 12 παιχνίδια, φιγουράρεις στην έκτη θέση και κινείσαι σε τροχιά – play off, τότε ασφαλώς και αυτό συνιστά αγωνιστική μεταμόρφωση και πρόοδο.

H ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΒΟΚΟΛΟΥ

Ο κόουτς, Λεωνίδας Βόκολος που ανέλαβε την δύσκολη αποστολή (τέσσερα ματς πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος) να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να οδηγήσει τους Φθιώτες στην παραμονή τους στην κατηγορία των «μεγάλων», ασφαλώς και δεν θα μπορούσε παρά να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο 53χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα το νευραλγικό διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και να «χτίσει» ένα σύνολο που με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής, δείχνει ικανό για την υπέρβαση και την είσοδο στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play offs και τη διεκδίκηση ενός εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων!

ΟΙ «ΒΟΜΒΕΣ» ΤΩΝ ΚΑΡΛΙΤΟΣ – ΤΖΑΓΚΟΕΦ

Κι επειδή πίσω από κάθε καλοκουρδισμένη ομάδα, υπάρχει ένας ικανός προπονητής, καθώς και μια διοίκηση που ρίχνει ποιοτικό…καύσιμο στη μηχανή, σημείο αναφοράς στη φετινή Λαμία, ασφαλώς κι αποτελούν τα ουκ ολίγα χρήματα που έπεσαν για την ενίσχυση του ρόστερ από το καλοκαιρινό παζάρι.

Οι μεταγραφικές «βόμβες» των Καρλίτος και Άλαν Τζαγκόεφ, προκάλεσαν αίσθηση και σήκωσαν μπόλικη… σκόνη.

Για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού κι άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, οι Φθιώτες χρειάστηκε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πάνε σε μια οικονομική υπέρβαση, δεδομένου πως οι ετήσιες (καθαρές) απολαβές του 33χρονου φορ κυμαίνονται στις 300.000 ευρώ!

Ο Καρλίτος ηγείται της επιθετικής γραμμής και με 4 γκολ – 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια, κάνει απόσβεση της μεταγραφής του. Αντίθετα, πρόωρο κι άδοξο τέλος έλαβε η θητεία του Τζαγκόεφ στη Λαμία.

O 33χρονος Ρώσος διεθνής μεσοεπιθετικός που το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (395 συμμετοχές, 77 γκολ – 93 ασίστ) έπειτα από μόλις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποφάσισε – λόγω τραυματισμών – να κρεμάσει τα παπούτσια του κι έτσι, προτού καν ιδρώσει τη φανέλα, λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Συμβαίνουν κι αυτά.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία