Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η απόφαση για δεξί μπακ κι η πιθανότητα μιας επιπλέον προσθήκης στο ρόστερ

Δημοφιλή

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει απτόητος σε όλους τους στόχους του, οι διεργασίες για τις προσθαφαιρέσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η υπόθεση της απόκτησης δεξιού μπακ, όπου φαίνεται πια ότι υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης (καθώς ο Κεντζιόρα είναι πλέον επιλογή για τη θέση του δεξιού στόπερ και ο Βιεϊρίνια, που πλησιάζει τα 38, δεν μπορεί να έχει πρώτο ρόλο), παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Στην Τούμπα έχουν ξεχωρίσει τις τρεις επιλογές, τον Ουίλιαμ από τη Βραζιλία, έναν ακόμη λατινομερικάνο κι έναν από ευρωπαϊκή ομάδα και είναι λίγο πριν την τελική επιλογή.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερη προσθήκη δεν είναι βέβαιο, καθώς ο Λουτσέσκου είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το ρόστερ του και προσθήκη θα γίνει, αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό για να μειώσει ο ΠΑΟΚ κατά μία τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, είναι δεδομένο ότι θα αναζητηθεί η κατάλληλη επιλογή προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ για παίκτες όπως ο Φιλίπε Σοάρες και Ρικάρντο, ο ΠΑΟΚ θα περίμενε κάποιες προτάσεις.


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία