Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Απίστευτη ταλαιπωρία για εγκλωβισμένους ΠΑΟΚτσήδες στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Δημοφιλή

Από την περασμένη Παρασκευή διαρκεί η μεγάλη ταλαιπωρία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που είχαν παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δεν μπορούν να επιστρέψουν από το Μόναχο πίσω στην Ελλάδα, μια κι οι πτήσεις τους συνεχώς να ακυρώνονται.

Την Παρασκευή και το Σάββατο το Μόναχο επλήγη από σφοδρές χιονοπτώσεις, από χθες ωστόσο ο καιρός έχει σημαντικά βελτιωθεί κι έχουν αρχίσει να γίνονται πτήσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι του Δικεφάλου παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, περιμένοντας πότε επιτέλους θα «πετάξουν». Λύση ακόμη δεν έχει βρεθεί, παρά το γεγονός ότι οι εγκλωβισμένοι έχουν ήδη επικοινωνήσει πολλοστές φορές με τη ελληνική πρεσβεία, αλλά και με την Aegean.

Από την άλλη, τους δίνονται voucher για να μπορέσουν να αγοράσουν τρόφιμα και νερό, αλλά το ποσό είναι τόσο περιορισμένο, που φτάνει για… τρία μπουκάλια με νερό.

Οσο για τη διαμονή σε ξενοδοχείο, η εταιρεία τους τόνισε ότι μπορούν να μείνουν και έπειτα με την απόδειξη να τους επιστρέψει τα χρήματα…

 


Τελευταία νέα

«Σείεται» ο Λευκός Πύργος: «Να΄τοι οι πρωταθλητές!»

Ιστορικές στιγμές ζει η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την Τούμπα, όπου πάνω από 40.000...

Στην ίδια κατηγορία