Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Περιμένουν πολύ κόσμο αύριο στο Παλατάκι με τη Γαλατασαράι

Δημοφιλή

Από την προηγούμενη Πέμπτη και μετά έχω πολλά μηνύματα για ένα ευρωπαϊκό ματς. Δεν ήταν για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ και την ομάδα του ΠΑΟΚ, που αύριο δίνει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη ευρωπαϊκή προσπάθεια και στο μπάσκετ και παρά το ότι έχασε την πρωτιά από τους δυνατούς Ισραηλινούς, μπορεί να κερδίσει τη δεύτερη θέση, που θα του δώσει ένα πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων για τους «16». Κόντρα στη Χάποελ η ομάδα του Τακιανού έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της και ας πούμε ότι το «δικαιούνταν» μέσα σε περίοδο όπου έκανε πολλές καλές εμφανίσεις.

Ήταν ο πρώτος αγώνας που Άλστον και Σμιθ δεν κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν, δύο επιλογές που έχουν αλλάξει την εικόνα και βελτίωσαν την ποιότητα του συνόλου.

Όλα δείχνουν ότι ειδικά σε αυτή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και παρά το ότι η ομάδα μπορεί να χάσει μέχρι και με 10 πόντους, η νίκη μπορεί να έρθει, όπως ακριβώς έγινε και στην Τουρκία με εκείνη τη συγκλονιστική εμφάνιση του Φρίντρικσον.

 

 


Τελευταία νέα

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ντέμης

To άσπρο μαύρο πήγε να κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά του...

Στην ίδια κατηγορία