Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Περιμένει περισσότερα από τους καινούργιους

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στην Opap Arena, σε έναν αγώνα που ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ουσιαστικά να μπει ποτέ στο παιχνίδι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στην βασική του ενδεκάδα, σχεδόν όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Ο Τροστ Έκονγκ ήταν κακός σε ένα ακόμα παιχνίδι έχοντας ευθύνη στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όταν από δικιά του λάθος μπαλιά, η Ένωση έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ελίανσον έκανε το 2-0. Η αλήθεια είναι, πως ο 30χρονος αμυντικός δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ίνγκι Ίγκανσον και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Σε ρηχά νερά έμεινε ο Μπάμπα Ράχμαν, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Δικεφάλου. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Γκανέζος μπακ έχει κρατήσει σταθερή την απόδοση του και φαίνεται πως ο προπονητής μπορεί να βασιστεί πάνω του για την συνέχεια της χρονιάς.

Μοναδικός ίσως διασωθέντας από το χθεσινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Σουαλιχό Μεϊτέ. Ο Γάλλος χαφ, εξουδετέρωσε κάποιες φορές το πρέσινγκ του αντιπάλου και θέλησε να βγάλει τον Δικέφαλο στην επίθεση, όμως η κακή εικόνα της ομάδας επηρέασε και την δίκη του απόδοση. Το σημαντικό είναι, πως ο 30χρονος έχει αρχίσει να δείχνει τα διαπιστευτήρια του και δεδομένα θα αποτελεί την βασική επιλογή, για την μια από τις δυο θέσεις στο χώρο του κέντρου.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ανέβασε αρκετά την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια, όμως στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να βοηθήσει την ομάδα του. Αν εξαιρέσουμε το χθεσινό παιχνίδι, ο Ρώσος μέσος δείχνει βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η χημεία με τον Μεϊτε, ώστε να αποτελέσουν ένα αχώριστο δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν και αυτός «απών», καθώς δεν μπόρεσε να φανεί σε κανένα σημείο του ματς στα 59 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Βούλγαρος εξτρέμ, έχει 2 γκολ και 2 ασιστ σε 9 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα όμως ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν. Μέχρι στιγμής έχει δείξει αρκετές φορές την ποιότητα του, αλλά θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ώστε να κάνει το κλικ με τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς της ομάδας.

Τέλος, ο Αλί Σαμάτα έχασε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια για να συμβεί το τελευταίο, θα έπρεπε η υπόλοιπη ομάδα να δημιουργήσει τις προυποθέσεις και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Τανζανός επιθετικός, είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ, καθώς από την απόδοση του, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το ποσό ψηλά μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος την φετινή σεζόν.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία