Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πέρασε από την Σκύδρα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αριστοτέλη Σκύδρας με 0-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, 3-6, το οποίο αύξησε κατακόρυφα στη συνέχεια, 5-12.

Παίζοντας σε υψηλό τέμπο, ο Δικέφαλος με Βαν Ντεν Ντρις ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά στα μέσα του σετ, 7-16, για να πάει στην τελική ευθεία μπροστά με εννέα, 12-21. Δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο ΠΑΟΚ με 16-25 έκανε το 0-1.

Ευκολότερο ήταν το έργο των παικτών του Μιλενκόσκι στο δεύτερο σετ. Με Βουλκίδη και Ράπτη να πιέζουν την υποδοχή του Αριστοτέλη, ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα, 3-8. Η συνέχεια στα μέσα του σετ ήταν ανάλογη, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί, 7-16. Μην αφήνοντας περιθώρια στον Αριστοτέλη να διεκδικήσει κάτι, το δεύτερο σετ κατέληξε και πάλι στον ΠΑΟΚ με 13-25.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του τρίτου σετ, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ από την αρχή, 5-5, μέχρι και σε προχωρημένο στάδιο, 11-11.

Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του και πήρε μία διαφορά, 13-17, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν, 18-18. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι σ’ εκείνο το σημείο κάλεσε τάιμ-άουτ, το οποίο λειτούργησε ευεργετικά, με τον Δικέφαλο να επιστρέφει από αυτό κάνοντας 0-3 σερί, 18-21. Επάνω σε αυτό το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ «έχτισε» την κυριαρχία του, παίρνοντας «καθαρή» νίκη με 0-3.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, το Σάββατο (18/2) απέναντι στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία