Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Eίμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (13/2) εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει της αυριανής (13/2) αναμέτρησης της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναβολή του αγώνα με την Λαμία αλλά και στην επιστροφή του Τάισον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναβολή της αναμέτρησης με την Λαμία: «Για την δυναμική της ομάδας ίσως ήταν καλύτερα να διεξαχθεί το παιχνίδι, όμως είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα βάλουμε, το αποδεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω. Θα ήταν καλό για κάποιους ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά, οπότε με αυτή τη λογική θα ήταν καλύτερα να παίξουμε. Τελείωσε αυτή η κατάσταση, οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο χρόνος τα διορθώνει όλα αυτά, οι συζητήσεις που θα κάνουμε μεταξύ μας, η ανάλυση. Δεν μίλησα για θέμα νοοτροπία αλλά για εγωισμό, η κατανόηση του πότε πρέπει να πάρω μια διαφορετική απόφαση είναι πολύ σημαντική και όλα αυτά έρχονται με τον χρόνο, με τις συζητήσεις και τις αναλύσεις όπως είπα και πριν».

Για την επιστροφή του Τάισον: «Είναι πολύ θετική η επιστροφή του, είναι ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπροστά από την εστία έχει «κρύο αίμα» και τον χρειαζόμαστε».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Παραδοσιακά είναι ένα παιχνίδι που έχει πάντα δυσκολίες, είναι ένα δυνατό γκρουπ. Αν λάβουμε υπόψιν τα ματς που έχουν κάνει με τις μεγάλες ομάδες περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι παιχνίδια που πρέπει να περάσουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία