Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πέντε παίκτες στο όριο για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει στο γήπεδο και οι ρυθμοί στις προπονήσεις ανεβαίνουν, ενόψει της επανέναρξης, μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Δικέφαλος στη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα, πριν τα διαδοχικά εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ πριν από αυτά θα κληθεί να ταξιδέψει στη Σκωτία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού βρίσκονται στο όριο καρτών, σε μια καμπή του πρωταθλήματος με αρκετά απαιτητικά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε ποδοσφαιριστές έχουν δει από δύο φορές την κίτρινη κάρτα, και με την επόμενη θα τους επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής.

Πρόκειται για τους Τόμας Κεντζιόρα, Ράχμαν Μπάμπα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Τάισον. Αν κάποιοι εξ αυτών δεχθούν κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τότε θα πρέπει να χάσει ένα από τα παιχνιδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό (αμφότερα εκτός), Παναιτωλικό (εντός) και Πανσερραϊκό (εκτός).


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία