Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Προβλήματα στην Άιντραχτ μετά τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 έφερε «τριγμούς» στο εσωτερικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με περισσότερες πληροφορίες να αναδύονται, όσο περνούν οι ημέρες, στα γερμανικά ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο προπονητής της ομάδας, Ντίνο Τοπμέλερ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τη Χαντεχάιμ τον Τζούνιορ Εμπιμπέ, ως «τιμωρία» για κάποιες επιλογές του στο παιχνίδι της Τούμπας.

Μάλιστα ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή λέγοντας:

«Τον άφησα εκτός γιατί δεν συμφώνησα με την προσέγγισή του.

Ο Τζούνιορ έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι θέμα διάθεσης. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, του ζητάω να κάνει πράγματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε θα παίξουν άλλοι».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, υποστήριξε τον προπονητή του λέγοντας:«Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς νέους και έμπειρους παίκτες. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για να δώσουν τα πάντα».

Τα γερμανικά ΜΜΕ από την πλευρά τους αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ενοχλημένος από τη διαχείριση του προπονητή του, αφού τον έχει βάλει να παίξει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις!

Όπως αναφέρουν:

«Αν διαπράξει ένα ή δύο πειθαρχικά παραπτώματα, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα γι’ αυτόν. Ο προπονητής της Άιντραχτ δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτόν ισχύει η αρχή της απόδοσης. Το όνομα από μόνο του δεν αρκεί για μια θέση στην ομάδα. Ο τεχνικός της Άιντραχτ χάρηκε για την πρώτη αντίδραση του Εμπιμπέ, αφού προσπάθησε αμέσως να μιλήσει μαζί του μετά το παιχνίδι και αντιμετώπισε την κατάστασή του με αυτοκριτική. Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα ελήφθη και ότι θα τα ξαναδώσει όλα. Ο Εμπιμπέ ήρθε στην Φρανκφούρτη το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν αντί του ποσού των 6.500.000 ευρώ και η αποχώρηση του φίλου του Κόλο Μουανί στο Παρίσι δεν ήταν εύκολη γι΄ αυτόν, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί».


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους...

Στην ίδια κατηγορία