Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παυλίδης και Δουβίκας… μάγεψαν τον πλανήτη! (video)

Δημοφιλή

Γεμάτη γκολ και χορταστικό θέαμα ήταν η ελληνική μονομαχία του Τάσου Δουβίκα με τον Βαγγέλη Παυλίδη, στο εντυπωσιακό 5-5 της Ουτρέχτης με την Άλκμααρ. Χατ τρικ οι δύο Έλληνες στράικερ. Μια απολαυστική μονομαχία πρόσφεραν ο Τάσος Δουβίκας και ο Βαγγέλης Παυλίδης, αφού οι δύο Έλληνες επιθετικοί ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο χορταστικό 5-5 της Ουτρέχτης με την Άλκμααρ, για την 19η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι δύο Έλληνες στράικερ σημείωσαν χατ τρικ, ο Δουβίκας είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Παυλίδη, να ακολουθεί σε… απόσταση αναπνοής. Ο… χορός των γκολ άνοιξε από τον Δουβίκα, που στο 12′ και στο 17′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ουτρέχτη, με την απάντηση της Άλκμααρ να έρχεται από Ντέκερ (20′) και Παυλίδη (31′).

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, μάλιστα στο 34′ έκανε και αυτός δύο τα τέρματά του, δίνοντας το προβάδισμα στην Άλκμααρ «γράφοντας» το 3-2, όμως στο 41′ ο Φιεργκέβερ μετά από ασίστ του Δουβίκα έγραψε το 3-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 65′ ο Δουβίκας με το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ουτρέχτη (3-4), με τον Ντε Βιτ στο 70′ να ισοφαρίζει σε 4-4, ενώ στο 78′ ήταν η σειρά του Παυλίδη να κάνει χατ τρικ, «γράφοντας» το 5-4 για την Άλκμααρ.

Η αναμέτρηση, ωστόσο είχε και άλλες συγκινήσεις, αφού ο Δουβίκας με την δεύτερη ασίστ του, «σέρβιρε» στον Φαν Ντε Στρέεκ, που διαμόρφωσε το τελικό 5-5, σε ένα απολαυστικό ματς με ελληνικό χρώμα. Ο Δουβίκας με τα τρία γκολ που σημείωσε έφτασε τα 10 στην φετινή Eredivisie και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, με τον Παυλίδη να ακολουθεί σε απόσταση… αναπνοής έχοντας 9 γκολ!


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία