Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παρελθόν ο Αταμάν από τον ΠΑΟΚ, φαβορί ο Ζάκοτς!

Δημοφιλή

Παρελθόν αποτελεί ο Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ απο τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να αποφασίζουν οριστικά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, μετά τις ανακοινώσεις των φίλων των ασπρόμαυρων για τα εθνικιστικά ποσταρίσματα του Τούρκου στο προφίλ του με τον Μουσταφά Κεμάλ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφουγκράστηκαν τις αντιδράσεις του κόσμου και βλέποντας και οι ίδιοι τα όσα έχει ανεβάσει ο εν λόγω τεχνικός, αποφάσισαν να τον απομακρύνουν από την ομάδα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γκιουνεϊλιγκίλ , τον Δικέφαλο αναμένεται να αναλάβει ο Ντάρκο Ζάκοτς, με σπουδαίο βιογραφικό από πίσω του. Φέτος ήταν προπονητής της Παρτιζάν, ενώ έχει δουλέψει στις ρουμανικές Άλμπα, Κοστάντζα, την ιταλική Μπάρι, ήταν στην εθνική Ρουμανίας (2010-12) και στην εθνική Σερβίας (1996-2001).

Έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ρουμανίας, 13 πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα Σερβίας. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο 2017 με την Άλμπα, πίσω από την τουρκική Βακίφμπανκ και δυο φορές το ασημένιο στο CEV Cup.

Ο Σέρβος τεχνικός, αναμένεται να αναλάβει μία έτοιμη ομάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει το ρόστερ του, θα βάλει όμως την δική του φιλοσοφία στο σύνολο, δουλεύοντας με αυτό από την αρχή της προετοιμασίας. Άλλωστε, στο βόλεϊ υπάρχει και η δυνατότητα για αλλαγές μεσούσης της σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τον Τούρκο τεχνικό:

«Το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία