Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από την Μπάγερν ο Μανέ;

Δημοφιλή

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ότι τιμωρεί επ’ αόριστον τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε τον Λιρόι Σανέ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι. Παραδειγματική και πολύ αυστηρή είναι η ποινή της Μπάγερν Μονάχου προς τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος θα πληρώσει πολύ ακριβά την γροθιά που έδωσε στον Λιρόι Σανέ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με την Bild, οι Βαυαροί αποφάσισαν να τιμωρήσουν επ’ αόριστον τον Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό από όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, θέλοντας να περάσουν ένα πολύ σκληρό μήνυμα πειθαρχίας. Παρότι ο Μανέ βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της Μπάγερν και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Σανέ, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου μετά από συνάντηση που είχε και με τους δύο αποφάσισε να πάρει πολύ αυστηρά μέτρα για μία κατάσταση που έχει ξεφύγει εδώ και καιρό.

Παρότι ο Τόμας Τούχελ μπορεί να ζητήσει ανάκληση της τιμωρίας του Μανέ, εντούτοις οι μέρες του Σενεγαλέζου στο Μόναχο φαίνεται ότι είναι μετρημένες, αφού το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ για εκείνον!


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία