Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παράπονα Αγγελίδη για την διαιτησία

Δημοφιλή

Το μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΟΑ Χανίων με 80-70, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αγγελίδης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Έλληνα τεχνικό να εκφράζει τα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθε μία ήττα από την οποία κρατάω το ότι η ομάδα μου κέρδισε στο σύνολο πόντων των τριών δεκαλέπτων. Πληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο το οποίο ήταν πολύ κακό αμυντικά καθώς δεχτήκαμε 29 πόντους. Μένω πάρα πολύ παραπονεμένος από αυτά που είδα και αντίκρισα στο γήπεδο. Όταν η ομάδα πλησίαζε, ξαφνικά δεχόμασταν μία τεχνική ποινή ή δεν καταλογίζονταν επαφές ή βλέπαμε αντιαθλητικά εις βάρος μας.

Πραγματικά δεν έχω λόγια για την ήττα, εάν τα Χανιά θεωρούν ότι η νίκη τους ήταν δίκαιη, τότε συγχαρητήρια, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Είδα τις παίκτριες μου ως μαχήτριες σ’ ένα ακόμα παιχνίδι, να τα δίνουν όλα μέσα στο παρκέ, και σήμερα νιώθω πραγματικά λυπημένος γιατί δεν ήταν το σωστό και αναμενόμενο αποτέλεσμα».


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία