Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αργησε να ξυπνήσει

Δημοφιλή

Παρά την πίεση, που άσκησε περισσότερο στο β΄ μέρος και τις χαμένες ευκαιρίες σ’ αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, φέρνοντας 0-0.

Η μοναδική καλή ευκαιρία στο α΄ μέρος χάθηκε στο 20΄, όταν ο Τάισον βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Σάστρε, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα για τον Τόμας, η κοντινή προβολή του οποίου έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Πήλιος βρήκε την μπάλα με το χέρι, χωρίς ο Ευαγγέλου (κι ο Τσακαλίδης στο VAR) να δουν πέναλτι στη φάση.

Στο 60΄ η κεφαλιά του Τάισον, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ράφα Σοάρες, έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα το γυριστό του Τόμας εξουδετερώθηκε από τον Τσιντώτα.

Στο 86΄ ο Τσιντώτας έσωσε την εστία του, αποκρούοντας την κεφαλιά του Τζίμα και δύο λεπτά αργότερα σταμάτησε το σουτ του Αουγκούστο. Και στις καθυστερήσεις το σουτ του Μπίσεσβαρ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος (33΄ Λιάσος), Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, Μπάλαν, Λώλης (58΄ Ροσέρο-80΄ Φοφανά).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Φ. Σοάρες (46΄ Σβαμπ), Νάρεϊ (68΄ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85΄ Μπίσεσβαρ), Τόμας (85΄ Τζίμας).


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία