Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Οι αριθμοί του ματς δεν λένε την αλήθεια»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει σήμερα (11/2) στο Παλατάκι επί του Κολοσσού με 89-82, για την 16ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής τον φιλοξενούμενων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, σημειώνοντας ότι οι αριθμοί του ματς δεν λένε την αλήθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Εμείς δεν είχαμε καμία πιθανότητα να διεκδικήσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ανέτοιμοι. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να ισορροπήσουμε την κατάσταση και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν είναι εύκολο βέβαια να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ παίζοντας έτσι για 25 λεπτά. Κάναμε πολλές βιαστικές επιθέσεις χωρίς στόχο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Αυτή τη φορά οι αριθμοί του ματς δεν λένε την αλήθεια, με βάση την εικόνα και το πως εκτέλεσε κάθε ομάδα το πλάνο της».

Για τον Χατζηδάκη:

«Είναι σοβαρός και πειθαρχημένος, ζητάει να παίξει. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί είναι Έλληνας και νέος παίκτης. Παίρνει αυτό που του αξίζει. Εφόσον παίζει καλά, παίρνει χρόνο συμμετοχής».


Τελευταία νέα

Ο Μίχελ στοχεύει στην Ευρωβουλή!

Πλώρη για το ευρωκοινοβούλιο έβαλε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του...

Στην ίδια κατηγορία