Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Nα καλύψουμε τη γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας»

Δημοφιλή

Το Σάββατο (11/2) ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός έδρας επί του Κολοσσού με 89-82, για την 16 «στροφή» της Basket League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμφάνιση των παικτών του αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε. Είναι σημαντικό ότι υπερκαλύψαμε τη διαφορά την ήττας μας στον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, αυτή του πρώτου ημιχρόνου που ίσως παίξαμε το καλύτερό μας ημίχρονο φέτος. Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ και ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό. Άλλαξε κυρίως λόγω εκνευρισμών, αλλά και επειδή υπήρξαν αρκετές διακοπές. Δεν καταλαβαίνω γιατί να σταματάει κάθε τρεις και λίγο το ματς. Ο αντίπαλος κατάφερε και μείωσε στο τέλος, αλλά βρήκαμε τα καλάθια εκείνα για να κερδίσουμε το ματς, που ήταν το ζητούμενο.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε τη γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας, γιατί παίζει ρόλο στα play off για τις θέσεις 3-8. Όσον αφορά το Κύπελλο πρέπει να δούμε το τελευταίο τους παιχνίδι, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το Final-8 του Κυπέλλου.

Το διάβασμά μας ήταν καλό σήμερα, είχαμε και 25 ασίστ. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί επηρεαστήκαμε από κάποια πράγματα. Κάναμε κάποιες λάθος ενέργειες κι εμείς, φταίμε, δηλαδή, σε αυτό. Αν παρακολουθήσει κανείς τα παιχνίδια του Κολοσσού, θα δει ότι μένει από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά επανέρχεται. Ο Ράιλι διάβασε καλά τις φάσεις, αλλά ήταν αναποτελεσματικός στην εκτέλεση. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού».


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία