Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Εκεί χτυπήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Νικητής έφυγε από το PAOK Sports Arena ο Δικέφαλος, ο οποίος επικράτησε με 72-69 επί της Καρδίτσας για την 11η αγωνιστική της Basket League. Αν κι έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια τα βρήκε… σκούρα η ομάδα του Φώτη Τακιανού, κάνοντας το παιχνίδι «θρίλερ» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο κόουτς Νίκος Παπανικολόπουλος έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας πως η Καρδίτσα ήταν πιο συμπαγής στο δεύτερο ημίχρονο, τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» είχαν πρόβλημα ενέργειας, μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο BCL. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη συνοχή σε άμυνα κι επίθεση. Το ροτέισον με τις τρεις προσθήκες έφερε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Για τον ΠΑΟΚ υπήρχε θέμα με την ενέργεια. Εμείς βάλαμε πίεση στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έχασε κάποια σουτ και εμείς ήμασταν πιο συμπαγείς. Είχα πει στα παιδιά στο ημίχρονο να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα».

Για την έναρξη του δευτέρου γύρου:

«Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε συζητήσει με την διοίκηση, ότι είναι δύσκολα τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να βλέπουμε πιο μακριά από την προπόνηση της Δευτέρας και το ματς με τον Απόλλωνα».


Τελευταία νέα

Ώρα ημιτελικού για τον ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την...

Στην ίδια κατηγορία