Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του ΠΑΟΚ Β, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε το βήμα για τη Super League, μακριά από τον Δικέφαλο, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει τον Πανσερραϊκό, στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, ένα από τα ονόματα που έπαιξαν για την αντικατάσταση του στον προπονητικό θώκο της δεύτερης ομάδας, είναι αυτό του Στέλιου Μαλεζά. Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο, για την ώρα αναμένεται να παραμείνει στο «τιμόνι» της Κ19, έχοντας ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Το ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League ξεκινά στις 3 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, οπότε είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η προετοιμασία το προσεχές διάστημα , προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για τη σέντρα. Όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή της δεύτερης ομάδας, τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα φαντάζουν ανοικτά, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εξετάζουν τις επιλογές τους, πριν καταλήξουν στην οριστική τους απόφαση.


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία