Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Διπλάρα στην Καρδίτσα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σαποβάλοφ!

Δημοφιλή

Mε όπλο του την κόντρα κι εκτελεστές τους Κανίς και Σαποβάλοφ, που σκόραρε τα πρώτα του δύο «ασπρόμαυρα» γκολ, ο ΠΑΟΚ Β πέρασε με εμφατικό διπλό από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, πετυχαίνοντας το δεύτερο του διαδοχικό τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ Β εξ αρχής περιορίστηκε σε έναν μάλλον παθητικό ρόλο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να βλέπουμε κάποια τελική προσπάθεια στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η πίεση ψηλά της Αναγέννησης δυσκόλευε την ανάπτυξη της ομάδας του Αλεξιάδη, που προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, προειδοποιώντας για πρώτη φορά στο 14′. Ο Σπυράκος έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και δεξιά, έτρεξε όλη την πτέρυγα και γύρισε στον κατάλληλο χρόνο και χώρο στον Κανίς, που δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση, πριν τον προλάβει η άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 19΄όμως ο ίδιος δεν λάθεψε. Ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να σπάσει το πρέσινγκ και να φύγει στην κόντρα με τον Δαρέλα, που έκανε την ασίστ για το τρίτο γκολ του Μαροκινού με τα «ασπρόμαυρα», για το 0-1. Η εικόνα δεν άλλαξε παρά το προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πλησιάζουν με αξιώσεις την εστία του Ταλιχμανίδη, που στο 33′ σταμάτησε με διπλή προσπάθεια τον Κονίλιο.

Λίγο νωρίτερα είχε έρθει η μεγαλύτερη στιγμή της Αναγέννησης, με τον Παπαδάκη στο 29′ να βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής, αλλά να τραντάζει το δοκάρι του Δικεφάλου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μια κεφαλιά του Κονίλιο (δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή), με τη φάση όμως να έχει σταματήσει έτσι ή αλλιώς για οφσάιντ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, ενώ και η εικόνα του παιχνιδιού δεν είχε ιδιαίτερε μεταβολές , με την Αναγέννηση Καρδίτσας να συνεχίζει να έχει την υπεροχή. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ Β μπήκε συγκεντρωμένος στην επανάληψη, και μπορεί να άφησε τη μπάλα στους γηπεδούχους αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε καμία σχεδόν περίπτωση, με την κατοχή της μπάλας να είναι φλύαρη.

Στο 75′ η μπάλα πήγε να παίξει περίεργο παιχνίδι στον Ταλιχμανίδη, αφού μετά από κεφαλιά του Κονίλιο, κάπου κόντραρε και πήρε παράξενη τροχιά, με τον Ταλιχμανίδη να φωνάζει «παρών». Ο Δικέφαλος κατάφερε να κάνει αυτό που έψαχνε, χτυπώντας στην κόντρα!

Στο 82′ ο Τσοπούργλου έφυγε στον ανοιχτό χώρο, έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής με τον Σαποβάλοφ να πετυχαίνει το πρώτο του «ασπρόμαυρο» γκολ, με το κεφάλι. Στο 91′, ο νεαρός έβαλε το «κεράσακι» στην Τούρτα, αφού πίεσε, έκλεψε ψηλά και από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να κλειδώσει ένα πολύτιμο, το δεύτερο στη σειρά, τρίποντο για τον ΠΑΟΚ Β!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος (84′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Παπαδάκος (67′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (67′ Ζάγγος), Κοκκίνης (49′ λ.τ Κέρθι), Βερνάρδος (84′ Τομάσεβιτς), Μπούζας, Κονίλιο.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (66′ Μανωλιούδης), Σπυράκος (53′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (80′ Πανίδης), Δαρέλας (80′ Τσίκος), Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και ο καθοριστικός Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν μια...

Στην ίδια κατηγορία