Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χάντμπολ: Προκλητική συμπεριφορά της Δράμας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναμετράται στην Δράμα με την τοπική ομάδα, με τους ιθύνοντες των γηπεδούχων να υποβάλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους οπαδούς του Δικεφάλου. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τις γύρω περιοχές έδωσαν βροντερό παρών στο κλειστό της Δράμας, όμως οι άνθρωποι του γηπέδου δεν τους άφηναν να πάρουν θέση στην εξέδρα!

Όπως ήταν φυσικό η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε, με τον εκνευρισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να είναι έντονος για την προκλητική στάση των ανθρώπων της Δράμας. Ο έφορος του Δικεφάλου, Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε στους υπεύθυνους ότι ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει αν δεν μπουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα, με την αναμέτρηση να ξεκινάει κανονικά.

«Αφού λύθηκε η είσοδος όλων των φίλων του ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Δράμας, και με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος πήρε την επιβεβαίωση από τους φίλους του Δικεφάλου ότι έχουν εισέλθει όλοι, η αναμέτρηση ξεκινάει κανονικά», αναφέρει η χαρακτηριστική ενημέρωση του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόωρη «λύση» της συνεργασίας του Ουάρντα με Πανσερραϊκό

Την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα social media...

Στην ίδια κατηγορία