Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του στην αποστολή. Ο Αλί Σαμάτα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Copa Africa, επιστρέφει σε αποστολή του Δικεφάλου, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Βιεϊρίνια-Ρικάρντο, ο ανέτοιμος Ότο και οι Τζίμας-Νέσμπεργκ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο κι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια κι Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μπράντον, Σαμάτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία